Кейт Мидълтън отново ще радва всички за Коледа

Почти краят на ноември е, което означава, че всички започваме да мислим за предстоящите коледни празници. Същото прави и Кейт Мидълтън, която за поредна година ще възобнови традиция, станала любима на британците.
Принцесата на Уелс за трета поредна година ще организира Коледен концерт в Уестминстърското абатство в Лондон. Миналата година той беше уважен от всички по-важни членове на кралското семейство, включително крал Чарлз и Камила, като се очаква това да се случи и тази година.
Тази година събитието, на което хорът на абатството ще изпълни някои от най-популярните и обичани коледни песни, е посветено на хората, които се грижат и подпомагат развитието на бебета, малки деца и семейства в нужда.
Това е свързано и с инициативата Shaping Us, която Кейт Мидълтън започна в началото на 2023 г. Тя цели да привлече повече внимание върху това колко са важни детските години за формирането ни като личности в бъдеще.
Коледният концерт на принцесата на Уелс ще се състои на 8 декември, като в него гост участия ще имат някои популярни британски изпълнители като Адам Ламбърт, Джеймс Бей, Джейкъб Колиър, Бевърли Найт.
Освен събитието на Кейт Мидълтън в Уестминстърското абатство, Кралската фондация организира още 12 обществени коледни служби. Те ще състоят в Лиоминстър, Шефийлд, Хартълпул, Клифтън, Ъпингам, Ъпминстър, Чарлбъри, Честър, Нюпорт, Лондондери, Файф и Бангър, пишат Hello.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

5-те парфюма на предстоящия зимен сезон

Сега, когато температурите най-сетне започнаха да падат, крайно време е да се снабдим с продукти от първа необходимост за студеното време. А каква по-важна сезонна грижа за красотата от един наистина хубав парфюм – защото има ли смисъл да участваме в сезона на партитата, ако не ухаем празнично. Освен това […]

Subscribe US Now