Скарани ли са наистина Сара Джесика Паркър и Ким Катрал

Досега Сара Джесика Паркър се въздържаше да коментира предполагаемата си от хората вражда с Ким Катрал. Че двете актриси, които с години наред участваха заедно в “Сексът и градът”, са скарани, се заговори още като стана ясно, че продължението на хитовия сериал ще е без Саманта Джоунс.
В последното си интервю Сара Джесика Паркър дава своето обяснение защо Катрал дори не е била поканена да участва в “Просто ей така”. Най-накрая разкрива и дали действително е скарана с колежката си.
Оказва се, че всички от екипа на “Сексът и градът” са се разбирали чудесно, но това се е променило в момента, в който Ким Катрал е започнала да поставя свои изисквания за третия филм.
От продуцентското студио не са били съгласни да се съобразят с тях и така проектът се е разпаднал.
“Причината не беше, че тя е казала “не” на филма, по-скоро студиото отказа, което, разбира се, се случва.”
След като трета част на “Сексът и градът” така и не беше снимана заради появилите се неразбирателства с Ким Катрал, екипът е предположил, че актрисата няма да иска да участва и в продължението “Просто ей така”.
“Не я поканихме, защото ни показа, че не беше нещо, с което иска да продължи”, споделя Паркър.
И завършва интервюто за подкаста на Hollywood Reporter с уточнението, че помежду им с Ким “вражда” няма. По-скоро приятелството им се е разпаднало – както е станало и с героините от сериала.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: Lifestyle.bg