Гала всява напрежение, гони един след друг… СНИМКА

Напоследък сред панелистите в “На кафе” цари пълно напрежение, а причината е, че наскоро един от тях буквално бе натирен от водещата Гала.

Преди няколко дни блондинката шокира в ефир с изказването: “Дарин ме ядоса миналата седмица, разкарах го за малко. Павката ще е тук тази седмица на негово място”, след което стана ясно, че Дарин Ангелов действително вече не е в екипа.
“На кафе” започна без Гала! Водещата претърпя инцидент на пътя, ето кой я спасява
И да, на негово място вече е Павел от рап дуета Павел и Венци Венц’, който явно се нуждае точно в този момент от малко публично внимание, пък било то и на такава цена. “Той търпи унижения в “На кафе”, коментират в мрежата.

Според зрителите отношението на титулярите към Павел било като към новобранец в казармата от едно време. Рапърът буквално “стъпва на пръсти” в предаването, като внимава да не предизвика дори и най-малкото противоречие. Съгласява се на всичко, което поискат от него, само и само да няма проблеми… включително и да се напъха в костюм на тиранозавър в ефир.
Не сте виждали Гала в този вид на поляната СНИМКИ
И докато Павел беше в центъра на пародийната картинка, останалите панелисти, барабар с водещата, гледаха отстрани с пуканки в ръцете. Ромина Тасевска дори си извади телефона, за да заснеме ситуацията.
За капак накрая и думите на шеф Атанас Балкански допълнително наляха масло в огъня.”Тръгнала си всичките да ни махаш, първо Дарко, после мен…”, заяви кулинарният спец, след като тв водещата му заяви, че е намерила друг да готви вместо него в следващите дни./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: blitz.bg

Subscribe US Now