Кейт Бекинсейл остава все така ослепителна и секси и на 50 години

Кейт Бекинсейл е известна не само с ролите си в киното, но и с безупречния си и стриктно поддържан външен вид. Ето защо трудно може да повярваме, че актрисата навърши 50 години.
Но, в крайна сметка, какво значение имат годините, когато изглеждаш зашеметяващо, пък и умееш да го показваш.
За своя юбилей, Кейт бе организирала любопитно “playboy” парти. За което, разбира се, бе подбрала и подобаващ костюм – характерното облекло на зайче, в което изглеждаше по-секси от всякога.
На снимките, споделени в социалните мрежи, Кейт носи изрязано черно боди, с дълбоко деколте и разкъсани мрежести чорапогащи. На главата е поставила черна лента със заешки ушички, а на врата – папийонка. Изкусителната визия е завършена от сребристо-черни токчета на висока платформа.
Тя позира заедно с две свои приятелки, облечени в подобни предизвикателни ансамбли. На заден план се вижда украса от балони – и по всичко изглежда, че Кейт и нейната компания се забавляват добре, пише Hollywood Life.
Кейт Бекинсейл винаги е била на гребена на вълната и по отношение на модния си стил и тоалетите, които подбира. На наградите Fashion Trust U.S. в Лос Анджелис през март, тя се появи във великолепна прозрачната сребриста рокля Julien Macdonald, покрита цялата със сложни пайети и мъниста.
Актрисата изглеждаше зашеметяващо и в прозрачна рокля с пайети Tony Ward Couture, съчетана с масивно сребърно палто. Черната рокля е без презрамки, с асиметрично деколте и напълно прозрачна пола.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кейт Бекинсейл на 50 години - все така ослепителна и секси

Кейт Бекинсейл е известна не само с ролите си в киното, но и с безупречния си и стриктно поддържан външен вид. Ето защо трудно може да повярваме, че актрисата навърши 50 години. Но, в крайна сметка, какво значение имат годините, когато изглеждаш зашеметяващо, пък и умееш да го показваш. За […]

Subscribe US Now