Известните личности, родени на Коледа и Бъдни вечер

Факт е, че месец декември е изцяло посветен на коледните празници. В този период целият свят се фокусира върху тези свещени дни. Нещо, което със сигурност затруднява родените на датите 24 и 25 декември.
И това важи не само за обикновените хора. Известните личности също трябва да се справят с “последствията” от факта, че са се появили на белия свят навръх Коледа. За някои от тях ни разказват от Hola.
Рики Мартин
Пуерториканският певец и автор на песни е роден на 24 декември, 1971 г.
Тази година той отбеляза рождения си ден, молейки феновете да дарят средства на неговата едноименна благотворителна фондация. Наградата е частно виртуално празненство с певеца и билети за негови концертите.
Ани Ленъкс
Изпълнителката от Шотландия, която е и изявлена политическа активист и филантроп, празнува своя личен празник на 25 декември от 1954 г. насам.
“Родена съм точно на Коледа, така че рожденият ми ден и празника се сливат в едно. Като дете чаках цяла година тези дни, защото получавах много подаръци”, казва певицата пред The Daily Record през 2020 г.
“И често хората ми казваха, че е неприятно да нямаш възможност за две отделни празненства. Но пък аз мисля, че съм късметлийка, че съм се появила именно на този светъл празник”, допълва още Ани Ленъкс.
Джъстин Трюдо
Канадският политик е 23-ят министър-председател на Канада от 2015 г. насам.
Роден преди 52 години, навръх Коледа, той наследява своя баща – Пиер Трюдо. И двамата политически лидери остават в историята като първите, които се развеждат, докато заемат високата и отговорна длъжност.
Дайдо
Английската певица се появява на белия свят на 25 декември преди 51 години.
И тъй като рожденият ѝ ден се пада в един и същи ден с Коледа, тя често нашега е казвала през годините, че предпочита да празнува “половината” си празник – който се пада на 25 юни.
Алабама Баркър
Дъщерята на Травис Баркър от първия му брак е родена на 24 декември, 2005 г.
Наскоро тийнейджърката се включи в социалните мрежи, за да съобщи на последователите си, че си търси стилист за 24 декември, което накара мнозина да предположат, че ще присъства на известното ежегодно коледно парти на Крис Дженър в нощта на рождения си ден.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Сътресенията, които ще се случат, когато Уилям седне на трона

От коронацията на крал Чарлз и Камила може да са минали само няколко месеца, но всички са наясно, че управлението на настоящия монарх няма да продължи дълго и след няколко години той доброволно ще отстъпи престола на големия си син принц Уилям. А принцът на Уелс вече е в усилена подготовка […]

Subscribe US Now