Дарина Павлова разголи бедра до бикините и събра очите на всички във Венеция СНИМКИ

Дарина Павлова пак събра погледите, този път по време на фестивала във Венеция, където бе дама на шефа на Нетфликс Тед Сарандос.

“За мен е голяма чест”, сподели Мадам Мулти, както наричат бизнесдамата, в профила си в социалните мрежи и бързо предизвика коментарите с визията си.
Дарина Павлова ще става баба! Дъщеря й показа бременно коремче СНИМКА

От кадрите се вижда, че Дарина Павлова е в супер луксозна моторна лодка, с която се разходжа из Канале гранде и другите водни улици на Венеция. Именно с лодката тя пристигна и за премиерата на филма “Атина”, който Нетфликс представя на кинофеста. И показа умопомрачителен тоалет – блестяща тъмносиня рокля.
Дарина Павлова си купи баровска къща в Рим! Изплуваха пикантни неща за личния й живот
Според още непотвърдена официално информация, Дарина Павлова ще доведе филмовия гигант Нетфликс, който съвсем скоро ще започне да снима у нас няколко свои продукции. Тед Сарандос е основната движеща сила във филмовата и стрийминг компания, която само в Щатите има над 73 млн. абонати (за сравнение НВО е под 15 млн. по данни на “Икономист”) и още толкова в Европа. Сарандос няколко години поред е обявяван за един от стоте най-влиятелни хора на планетата от сп. “Тайм”./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Когато Джони Деп кара Кейт Мос да бърка в панталоните му

Джони Деп и Кейт Мос са двойка в периода между 1994 г. и 1998 г. Разделят се, за да може той да се посвети на актьорската професия. И по всичко личи, че независимо годините, които са минали, продължават да изпитват голямо уважение един към друг. Да не забравяме, че Кейт […]