Ето как изглеждат порасналите деца на Мила Кунис и Аштън Кътчър

Мила Кунис и Аштън Кътчър са от известните личности, които държат на личното си пространство и не споделят кой знае колко детайли от живота си.
Именно заради това до момента двамата не бяха заснемани заедно с двете си деца на публично събитие. Е, това се промени, защото актьорите решиха да посетят мач от WNBA заедно с децата си.
Мила Кунис и Аштън Кътчър бяха решили да изгледат мача между Индиана Фийвър и Лос Анджелис Спаркс в Crypto Arena в Лос Анджелис.
Разбира се, актьорите бяха заели едни от най-добрите места в залата, а между тях бяха седнали деветгодишната им дъщеря Уайт и седемгодишния Димитри. Именно това се оказа първа публична проява за Мила Кунис, Аштън Кътчър и двете им деца, пише InStyle.
След мача от WNBA, който бе спечелен от гостите от Индиана Фийвър, звездата на отбора Кейтлин Кларк спря до семейство Кътчър, за да си направят няколко снимки заедно.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Крал Чарлз сложи нова такса, а поданиците му не са доволни

Едно от нещата, с които се характеризира британската монархия, са традициите. Повечето от тях са вековни, а членовете на кралското семейство и привържениците на монархията нямат нищо против това. И все пак от време навреме настъпват промени. А тези след смъртта на Елизабет Втора не са малко. Крал Чарлз обяви, […]

Subscribe US Now