Рекордът, който принц Хари и Меган Маркъл биха

Докато всички се чудят дали принц Хари и Меган Маркъл ще присъстват на коронацията на крал Чарлз на 6 май, херцозите на Съсекс имат по-важна работа. И тя е свързана с фондацията им Archewell.
И има защо да й обръщат толкова внимание – Archewell постигна своеобразен рекорд в първата година от функционирането си. Според данни, публикувани на сайта й, тя е спечелила 13 005 600 долара и е изразходвала 3 987 070.
За сравнение същите данни за фондацията на семейство Обама са съответно са 5.5 милиона долара и 1.9 милиона долара. А за фондация “Клинтън” – 10 милиона и 2.9 милиона долара, съобщават Hello.
Фондацията на Хари и Меган е дала грантове на над 40 организации, като основния й фокус неравенство, свързано с ваксините и здравеопазването, бежанците и онлайн безопасността.
Archewell е похарчила 520 826 долара за програми и кампании, свързани с приоритетните й области. Фондацията работи по стандартния модел 80/20, при който 80 % от средствата са за програмите, които финансира, а 20 % са административните разходи.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Люта ревност в "Капките"! Хилда Казасян скочи на Яна Маринова заради... СНИМКИ

Къде реални, къде режисирани, конфликтите в тазгодишния сезон на хитовото шоу за имитации “Като две капки вода” са повече от любопитни. Особено този, който се очертава между Хилда Казасян и Яна Маринова, и е активно коментиран сега от фенове на формата в социалните мрежи. В самото начало на шоуто избухнаха […]

Subscribe US Now