Новата страст на Славена Вътова

Славена Вътова е една от любимките ни, които са имали привилегията да носят короната на Мис България през годините. Затова и, признаваме си, честичко хвърляме по едно око на профила ѝ в Instagram.
Интересно ни е да разберем как се поддържа във форма, какво похапва, къде почива и как преминава ежедневието ѝ.
Моделът наскоро качи серия от черно-бели кадри, на които я виждаме да позира с два коня. Оказва се, че те са част от специална инициатива.
“Искам да ви запозная със Зита и Хипократ – част от терапевтите на четири крака от центъра за конна терапия “Приятели на Зита”, споделя под кадрите Славена.
Тя не пропуска да уточни, че мисията на тези коне е да помагат на деца със специални нужди.
Моделът допълва, че сдружението съществува от девет години, като през това време са правени различни подобрения – всички резултат на добрината на дарители.
“Сега терапевтичните коне имат нужда от подкрепа за изграждането на стабилен дом за предстоящия зимен сезон. Средствата от продажбата на календара, за който направихме снимките, ще бъдат изцяло в помощ на Зита и приятели”, пише още Славена.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Драма сполетя Катето Евро, оплака се, че е... СНИМКА

Катето Евро може и да няма нищо общо с политиката, но пък решенията, които се взимат от политиците няма как да не я провокират да реагира, още повече пък, когато става дума за пенията й, която ще трябва да взима след четири години. Оказва се, че звездата от “Оркестър без […]

Subscribe US Now