Гордън Рамзи пак го направи

Гордън Рамзи и съпругата му Кайетана Хътчесън, с която е заедно от повече от 27 години, вече има пет деца. Това са Меган (24 г.), близнаците Холи и Джак (23 г.), Тили (21 г.) и Оскар (4 г.). Оказва се обаче, че 49-годишната съпруга на Гордън копнее и за бебе номер шест.
По време на участие в подкаста Dish с Ник Гримшоу и Анджела Хартнет, 57-годишният Гордън сподели: “Имам една малка тайна… Тана иска още едно дете, но аз съм против”.
Той продължи да описва нежеланието си да разшири потомството си, обяснявайки, че семейството им ще се нуждае от “два автобуса”, за да превозва децата си.
“Това е като да излизам на вечеря с два автобуса. И второ, аз ще бъда най-старият баща в училището на детето. Ще го питат дали не съм му дядо.”
По всичко личи обаче, че Тана все пак е успяла да го пречупи и то още преди девет месеца, защото от профила на известния готвач в социалните мрежи разбрахме, че отново е станал баща. И по всичко личи, че шестият му наследник се е родил именно навръх 57-ия рожден ден на Рамзи.
“Какъв невероятен подарък за рождения ми ден. Моля, приветствайте Джеси Джеймс Рамзи. Още един пакет любов към бригадата Рамзи. Три момчета и три момичета… Свършено”, пише щастливият татко в Instagram под няколко снимки на сладкото бебе.
Тана сподели същите кадри в собствения си акаунт в Instagram, както и снимка на бебето, което за първи път се среща с батко си Оскар.
“Бяха нервни девет месеца, но успяхме и бяхме благословени с този малък пакет”, написа Тана под снимките “Семейство Рамзи определено е пълно. Джеси Джеймс Рамзи, обичаме те толкова много.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Много гадно! Галена скрои гаден номер на Мария! ВИДЕО

Все по-често се случва родни чалга диви да се хванат за гушата и то за рокли. Дизайнери си мълчат и продават един и същи модел на повече от една певица и им дават повод за скандал и надцакване.  Такъв е последният пример с Мария и Галена, които се изложиха с […]

Subscribe US Now