Мария Игнатова делила гадже с Вили Сечкова

Мария Игнатова отново ще бъде на екран този септември, когато с Ненчо Балабанов ще са водещи на музикалния формат “Звездите в нас”, който ще стартира по Нова телевизия.

В последните две години бившата възлюбена на Рачков пренареди тотално личния си живот. Омъжи се за културния антрополог и публицист Ивайло Нойзи – Цветков и двамата бързо се превърнаха в една от най-обсъжданите светски двойки.
Нойзи шокира Мария Игнатова! Призна как е карал жените да се събличат ВИДЕО

Блондинката е минала през куп любовни разочарования обаче, преди да срещне голямата си любов, както го нарича, в лицето на Нойзи. Разочарованията й започват още от съвсем млада. Когато е ученичка, баща й напуска семейното гнездо заради друга жена и това й нанася тежка травма, която Мария никога няма да забрави.
Това било най-тъжното лято в живота й. Тя, брат й Павел, и баща й са на море – върнали са се от Либия, където майка им работи като инженер-химик. Вечерта пред бунгалото, в което почиват, родителят събира смелост и им казва в прав текст, че повече няма да е до тях. Решена да се махне от трудния си живот в България, тя заминава на 16 години за Америка.
Ето как изглежда Мария Игнатова рано сутрин СНИМКИ
После се мести в Холандия, за да се върне у нас с идеята да гради тв кариера. Първите й опити са доста слаби, никой не забелязва сексапилната блондинка. Но съдбата застава на нейна страна и тя среща бизнесмена Александър Сталийски – партньора на карти на бившия премиер Бойко Борисов и негов доверен човек, и тогава настъпва звездният й час, пише “Галерия”.
Той е богат, с много връзки и след като аферата им започва, тя получава неочакван подарък – телевизионно време в БНТ като водеща на “Втори тото шанс”. След като манекенката Вили Сечкова успява а й отнеме гаджето и да се омъжи за него, Мария не страда много. Идва ред на друг известен мачо – собственикът на чалготеки Петко Димитров, с когото имат бурна любов и общо дете.
Ето го порасналия син на Мария Игнатова и Петко Димитров СНИМКИ
Синът им Виктор е вече 15-годишен, но приказката свършва дотук. Петко е категоричен, че мястото на Мария е у дома, само че нейните планове за кариера в телевизията са само в началото си. С дете на ръце и солидна издръжка, чаровницата отива да търси работа в спортен сайт, където съвсем естествено се влюбва в неговия собственик и то от пръв поглед – Стилян Шишков.

Ненадейно идва предложение да се пробва за водеща на “Господари на ефира”, където се запознава с Димитър Рачков. Разбира се, тя усеща, че това е нейният човек и дори е убедена, че иска да прекара живота си с него. Следват 10 години, в които двойката е на върха на популярността, но се разделят.
Любовта на живота й обаче е журналистът Ивайло-Нойзи Цветков. Така поне Мария казва, малко преди двамата да се оженят миналото лято./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Готови ли са Нина Добрев и Шон Уайт за семейство

През април 2020 г. стана ясно, че Нина Добрев и Шон Уайт са новата звездна двойка на хоризонта. Един месец по-късно самите те обявиха официално връзката си в Instagram. И изглежда, че оттогава отношенията им вървят съвсем по мед и масло. Както Шон Уайт разказва преди да се състезава на последните […]