Когато Джони Деп изненада свой фен

Актьорите нямат навика често да правят изненади за феновете си. В повечето случаи се получава обратното. Джони Деп обаче определено успява за изненада един от своите най-верни фенове и то съвсем неочаквано.
Не вярваме да са много хората, които не са гледали Джони Деп в една от най-запомнящите му се роли в кариерата. Става дума за капитан Джак Спароу в “Карибски пирати”, разбира се. И докато все още няма яснота по въпроса дали ще гледаме актьора отново на голям екран точно в тази негова роля, то поне имаме шанса още веднъж да го видим преобразен като капитана.
Всъщност става дума за видеоклип, който Джони Деп заснема в партньорство с Make-A-Wish Foundation. И както предполага името на фондацията, мисията е наистина благородна. Видеото е адресирано до 11-годишния фен на “Карибски пирати” Кори, който е претърпял две сърдечни трансплантации, пише Е! News.
Доказателство, че момчето е един от най-големите фенове на филмовата поредица, е фактът, че наскоро даже е стартирал свой канал в YouTube с пиратска тематика, озаглавен Kraken the Box.
Във видео съобщението Джони Деп не само е преобразен като капитан Джак Спароу, но дори и влиза изцяло в ролята. С характерния си глас актьорът поздравява малкия Кори за You Tube канала му, пожелава му успехи с новото начинание и му казва, че ще предаде на всички свои приятели да се абонират за канала. “Аз съм твой фен номер 1, капитан Кори”, казва още Джони Деп.
Факт е, че откакто видеото с актьора излезе, 11-годишният Кори натрупва хиляди нови последователи. От ноември досега You Tube каналът му има вече над 179 000 абонати.
Според източник на E! News Джони Деп се съгласява да направи видеото след като от Make-A-Wish се свързват с него с идеята да изненадат Кори, който е изгледал всички филми от поредицата “Карибски пирати” докато се възстановява от сърдечните си операции.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Инфлуенсъри или нещо друго?! Как си вадят парите семейство Джаферович?

Джаферович си се превърна в истинска марка в последните години. Ваня и Евгения са едни от любимите лица на повечето родни брандове и сме ги виждали да рекламират какво ли не.  Но семейството (за разлика от други инфлуенсъри) не си губи времето и не разчита само на спонсорирани публикации. Двамата […]