Какво разкри Сиена Милър за младото си гадже

Последната продукция с участието на Сиена Милър, която гледахме, беше лимитираният сериал Anathomy of a Scandal за Netflix. Междувременно тя явно е изоставила временно киното, като се е отдала на тих живот и на семейството си.
41-годишната актриса е на корицата на декемврийския брой на Vogue, като позира много бременна и много щастлива пред обектива на Ани Лейбовиц. “Мисля, че тази бременност дойде точно навреме. Прекарвах безгрижно лято, а лятото е идеален момент за бременност, защото носиш леки дрехи.”
Милър очаква първото си дете от настоящия си партньор – 26-годишният модел Оли Грийн. Тя е майка и на 11-годишната Марлоу от предишната й връзка с актьора Том Стъридж. Пред списанието тя разкрива, че отново ще има момиче.
Както се полага на модна библия и на модна икона като Милър, Vogue разговарят с нея основно за дрехи. “Опитах се да избегна купуването на дрехи за бременни. Но вече стана трудно – може би е време да си купя клин за бременни.”
Актрисата признава, че в първите четири месеца от бременността е носила джинсите на Грийн, но те вече не й стават. “Намерих и някои дрехи с еластичност, които притежавам и ми свършиха работа.”
Кога точно трябва да се роди дъщерята на Сиена Милър и Оли Грийн не е ясно, но през ноември сестра й Савана Милър организира парти за разкриване на пола на бебето, където всичко беше в розово.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Принцеса Виктория с лична снимка в Instagram

За разлика от британското кралско семейство, което разполага с отделни профили в Instagram на краля и на принца, и принцесата на Уелс, шведското кралско семейство има един официален профил в социалната мрежа. Публикуването на лични снимки там е рядко, затова няма как да не забележим специалния кадър на принцеса Естеле […]

Subscribe US Now