Коя е секси половинката на Жоао Кансело от отбора на Португалия

Португалия е един от фаворитите за Евро 2024 и вниманието към футболистите в отбора е закономерно. И докато всички знаят коя е Джорджина Родригес – половинката на Роналдо, друга секси дама успя да привлече вниманието ни.
Това е Даниела Машадо, жената до Жоао Кансело. Португалката демонстрира сексапилни форми пред своите 122 хил. последователи в Instagram.
Освен идилични почивки на плажа или край басейна, Даниела показва и моменти от семейния си живот. Двамата с 30-годишният Кансело са заедно от няколко години, като през 2019 г. стават родители на Алисия.
Момиченцето също присъства на много от снимките, които Даниела Машадо споделя в Instagram. А на някои от кадрите от пролетта виждаме, че Даниела отново е бременна и семейството й с португалския национал ще се увеличи съвсем скоро.
Очакваме да видим дали половинката на Жоао Кансело по някакъв начин ще отрази мача на съпруга си в събота. На 22 юни Португалия играе срещу Турция.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

"Прекрасен" живот след "ужасен" развод - Мелинда Гейтс е по-щастлива от всякога

След 27 години брак, през 2021 г. Бил и Мелинда Гейт обявиха, че се развеждат. А сега, три години по-късно, бившата съпруга на милиардера е скъсала всички връзки с предишния си живот и се чувства по-щастлива и удовлетворена от всякога. Преди около месец бизнес дамата и филантроп обяви, че се разделя с фондацията, […]

Subscribe US Now