Бившата на покойния Денис Теофиков се пусна гола в мрежата СНИМКА 18+

Гримьорката Алекса Ангелова, която бе гадже на починалия Денис Теофиков, все още не се е отказала от мераците да пробие в шоубизнеса. Тези дни тя качи снимка, на която е само по татуси и съвсем естетсвено събра всички погледи върху голата си плът. 

„ Истинска богиня си “, „ Алекса, доста секси мацка си “ и други сходни тиради се леят на подпалени от фотото консуматори, най-вече от мъжки пол.
 

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by ALEKSA ANGELOVA (@aleksa.officiall)

Брюнетката неотдавна показа, че не би се впечатлила и задоволила с малко обич. Тя желае да има до себе си мощен и самостоятелен мъж, който да господства над нея, тъй като тя самата има мощен темперамент.  
От известно време се говори, че е забравила за голямата си любов към талантливия Денис, който си отиде твърде рано от този свят, и вече има нова връзка. Заради слухове и грозни подмятания не желае все още да разкрива самоличността на новия си приятел./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Алекс и Феодор от "Един за друг" съобщиха радостна вест

Една от най-запомнящата двойка в тазгодишния сезон на “Един за друг” Александрина и Феодор имат щастлива вест. Те отпаднаха от формата, но както се оказва, Александрина е забременяла във Вилата на любовта.  От много време жадуват да им се случи това нещо и се радват, че точно в този формат […]

Subscribe US Now