Жената, осъдена защото преследва футболисти

Световно известните футболисти много често попадат в полезрението на медиите или с новите си скъпи придобивки, или с бъркотиите, в които някои от тях постоянно се забъркват.
Но понякога се случва така, че и без да си търсят белята, на футболистите все пак им се струпват неприятности. Като например да бъдат преследвани от фенове, които са готови на всичко, за да се докоснат до тях.
А някои като Орла Слоан искат нещо повече. 21-годишната инфлуенсърка е преследвала футболиста Мейсън Маунт в продължението на месеци. А сред жертвите ѝ са също така Били Гилмор и Бен Чилуел.
Срещу Орла Слоан е било заведено дело, на което се е признала за виновна. Съдът е отредил да плати по 200 паунда обезщетение на Маунт и Чилуел, като това за Гилмор е в размер на 500. Инфлуенсърката е получила и 12-месечна условна присъда.
Слоан е изпращала постоянно съобщения и на тримата в различни периоди. В съда дори е станало ясно, че през 2020 г. е имала интимни отношения с Маунт на парти в къщата на Чилуел. Но в периода юни-октомври 2022 г. е успяла да се сдобие с телефонния номер на футболиста и е започнала да му изпраща съобщения.
И дори когато той блокира номера, упоритата жена е намирала нов номер, от който да продължи да тормози футболиста. Разследването е установило, че за целта Орла Слоан е използвала общо 21 телефонни номера.
Когато е видяла, че с Мейсън Маунт нещата няма да се получат, се е прехвърлила на Били Гилмор, като при него е отишла по-далеч, твърдейки, че е бременна. Нещо, което се оказва невярно. Но пък футболистът твърди, че му е създало голям стрес и дори не е можел да спи, пише Sky Sports.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

"Магически гъби" и други наркотици - малките тайни на семейството на Уил Смит

През годините много знаменитости са признавали, че са взимали наркотици. Сега същото прави и семейството на Уил Смит, като разкрива и повече подробности за причините. Джейдън, най-голямото от децата на Джейда Пинкет и Уил Смит, казва, че именно майка му е “въвела” цялото семейство в употребата на психеделици. На състоялата […]

Subscribe US Now