Джаферович го закъса със здравето, призна си за липосукцията

Евгения Джаферович се превърна в най-обсъжданият участник в “Игри на волята”. Всичко около нея е повод за коментари – представяне, социална игра, отношения с останалите участници, контузии и какво ли още не. 

Едно от най-често обсъжданите неща е парезата на лицето ѝ, наред с килограмите на инфлуенсърката. Всичко това тя коментира в интервю, където разказа какво точно се е случило.
Оказва се, че Евгения Джаферович е получила парезата около раждането на дъщеря ѝ. “Трябваше да мисля за раждането на Леа, всичко с нея да бъде наред. Бях едва на 22, изобщо не бях суетна, не мислех за себе си и „колко е зле“ състоянието ми. Към днешна дата виждам колко много ми се е отразило, но знам, че към онзи момент нямаше какво повече да направя за лечението си, за да не се сблъсквам днес с такива сериозни последствия”, разкри тя пред Eva.

Оказва се, че и Ваня Джаферович, съпругът на гримьорката, също се сдобил с пареза. “Шеговито се наричаме сем. Фациалис”, разказва Евгения и допълва, че при Ваня състоянието е напълно излекувано.
 
Що се отнася до тялото на Евгения, тя споделя, че често хората, “криещи се зад снимки на цветя, пейзажи и всякакви картинки, не ги интересува дали нараняват някого” и обиждат наред. “Била съм 47 кг в болница, в тежко състояние. Била съм и 80 кг. Надявам се само скоро у нас да утихне желанието за това отричане, мразене и старание да се нарани някого”.
Евгения призна, че си е правила и естетически корекции. Става въпрос за абдоминопластика заради диастаза след ражданията, а след товаси направила и липосукция. Допълва, че никога не е крила тези неща. /show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Павел се ожени тайно за гаджето СНИМКИ

Певецът Павел Николов, по-известен като Павката от хитовото дуо Павел и Венци Венц, се ожени на шега за дългогодишната си приятелка – красавицата Кристина Нгуен, която е с виетнамски корени. Екзотичната брюнетка и музикалната звезда на „Вирджиния рекърдс“ разиграха сценарий на истинска сватба, но всичко се оказа красив декор за […]