Синът на Арнолд Шварценегер влиза в един от най-популярните сериали

“Белият лотос” определено се оказа не само един от най-качествените сериали на HBO, но и от най-популярните. Първите два сезона пожънаха голям успех и, логично, сега очакваме трети.
Вече знаем, че снимките трябва да започнат идния месец в Тайланд – в Кох Самуи, Пукет и Банкок. Очакванията са, че действието ще се развива отново в луксозния хотел от веригата “Белият лотос”, но засега повече подробности около сюжета няма.
Загатнато е само, че трети сезон ще бъде по-мащабен, още по-налудничав и по-дълъг. На порции бе обявен и актьорският състав, в който са Лесли Биб, Кери Кун, Дом Хетракул, Джейсън Айзъкс, Мишел Монаган, Паркър Поузи, Наташа Ротуел и Тайм Таптхимтонг. Милош Бикович също ще вземе участие в трети сезон на сериала, но за ролята му не се знае нищо още. 
А сега от Entertainment Tonight разбираме, че в актьорския състав влиза и Патрик Шварценегер. Но за момента и неговата роля е обвита в мистериозност. 
Последно 30-годишния син на Арнолд Шварценегер гледахме в The Terminal List с Крис Прат, както и в “Стълбището” с Колин Фърт и Тони Колет.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Голямата разлика между принц Уилям и баща му

Макар да мина повече от година, откакто е на престола, Чарлз все още се бори да бъде приет и третиран със същата любов и отдаденост, която получаваше майка му Елизабет Втора по време на управлението си. Много от поддръжниците на монархията във Великобритания смятат, че не той, а синът му […]

Subscribe US Now