Джулиана Гани изобличи Пиленцата от Монако: Фейк са!

Пиленцата от Монако, както са известни Боби Манекена и Нина Димитрова от “Смени жената”, творят гаф след гаф, въпреки че през цялото време са с убеждението, че са върха на топа.

Подигравките в социалните мрежи на кадрите и видеата, които двамата пускат, са непрестанни, най-вече заради желанието им на всяка цена да бъдат възприемани като луксозно живееща вип двойка. Тези дни обаче, Джулиана Гани не се сдържа и ги захапа много сериозно, заявявайки, че двамата са абсолютен фейк!
Силиконката, която наскоро се разведе с бащата на детето си и вече изживява шеметна нова любов, се присмя публично на Нина и Боби, разобличавайки псевдолукса им в анкета на Vbox7. В нея тунингованата блондинка определени Пиленцата като атрактивни, забавни, но доста фейк.
Новият на Джулиана Гани й вдигна луд скандал, засрами я пред… ВИДЕО
“Имам приятелка, която живее там и ги познава много добре. Това, което те парадират и показват, е само за пред камерата и за пред своите последователи”, обяснява Джулката. “Те живеят в някакъв измислен viral живот”.

Факт е, че Нина и Боби неведнъж са снимани не само на вип събития, но и на доста нелуксозни местенца, а действията им съвсем не издават живот на випаджии. Например – как Нина си избира китайски обеци от скромен пловдивски магазин. А “Ролс Ройс”-а, за който двамата тръбяха наскоро, и който по думите им скоро щял да бъде техен, май си е останал в шоу рума./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Извърши ли престъпление Ким Кардашиян

Когато си една от най-популярните жени в света, изглежда сякаш всичко ти е позволено. Това вероятно смяташе и Ким Кардашиян, когато реши да облече оригиналната рокля на Мерилин Монро от легендарното й изпълнение на “Happy Birthday Mr. President” за MET Gala. Макар Ким да беше в нея буквално минути се […]