Софи Маринова показа мистериозния си партньор СНИМКА

Певицата Софи Маринова реши да повдигне завесата и да издаде коя е нейната половинка, за която се говори упорито от известно време насам. Тя разкри истината със скандална снимка със своя партньор. 

Той пък се оказа добре познат на аудиторията, тъй като е един от най-зивестните фолк певци. 
Става въпрос за Тони Стораро, но бързаме да уточним, че става въпрос за дует, а не за интимна половинка. Почитателите на попфолка буквално пощуряха след като разбраха, че две „гласища“ ще се сблъскат титанично в нов хит. 

Песента се казва „Две лъжи“ и съвсем скоро ще види бял свят.  “Чакането приключи! Тони Стораро е моята мистериозна половинка. Очаквайте песента Две лъжи до дни!“ – написа Софи Маринова.
Интересното в случая е, че от години в медийното пространство се прокрадват слухове, че двамата дълго време са били любовници. Все пак успяват да запазят приятелски чувства един към друг и да запишат песен, макар общото им интимно минало. А кой знае всъщност в какви точно отношения са в момента?! Напълно възможно е двамата изпълнители да се виждат и извън сцената, както едно време. /show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Елизабет Банкс - една актриса, остаряваща с високо самочувствие

Елизабет Банкс остарява естествено и уверено. Актрисата от “Игрите на глада” демонстрира дори високо самочувствие заради факта, че е напълно естествена и никога не е прибягвала до каквито и да е процедури срещу стареене. В скорошно интервю за Us Weekly Елизабет казва уверено: “Аз съм напълно естествена красавица”, по повод […]

Subscribe US Now