Какво е накарало Ирина да участва в “Ергенът 2”

Миналата седмица бе даден стартът на втория сезон на “Ергенът”, а за излъчените епизоди досега успяхме не само да се запознаем с участничките, но и набързо да се сбогуваме с две от тях.
Паолина и Теодора не успяха да впечатлят Евгени достатъчно и затова не получиха рози. Сред дамите, които обаче успяха да го заинтригуват, бе Ирина Карабаджак.
Макар да му бе леко сърдита, че се е забавил да я покани на среща, тя все пак му направи и комплимент. Тепърва предстои да разберем как ще се развият нещата между тях, но пък от профила на Ирина разбираме какво я е подтикнало към предаването.
Тя пише, че през един горещ летен ден на миналата година е била подтикната от своя приятелка да се запише за кастинга за втория сезон на “Ергенът”, защото така или иначе няма приятел.
Малко като на шега Ирина попълва анкетата, а след няколко месеца, докато е била в България след месеци пребиваване в Молдова, е получила и поканата да се яви на кастинг. Без много да му мисли, е приела.
И определено не съжалява за това си решение, защото определя участието си в “Ергенът” като “най-яркото и запомнящо се изживяване в живота ми”. Но Ирина прави и още нещо – призовава всички да не съдят участничките от първо впечатление, а да им дадат шанс. Разбира се, загатва и че интересните ситуации тепърва предстоят.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Мирела от 'Игри на волята" изпука хиляди за екзотична ваканция СНИМКИ

Мирела от “Игри на волята” е доста успешна инфлуенсърка, а като така е редно да се награди подобаващо. Мацката от “Игри на волята” се е отдала на първата си сериозна ваканция за годината, но не къде да е, а на о-в Пукет, Тайланд. Мирела сподели в Инстаграм снимка, към която […]

Subscribe US Now