Никол Кидман отново събра всички погледи

Никол Кидман е от онези актриси, които ни карат винаги да затаим дъх, докато ги гледаме. Независимо дали става въпрос за участието ѝ в филм, или за някое бляскаво събитие на живо, тя винаги ни очарова – и с актьорската си игра, и с начина по който изглежда. От една страна, защото е ужасно талантлива, а от друга – защото е много красива и с безупречен вкус.
Поредното доказателство за думите ни е премиерата на най-новия ѝ филм за Amazon Prime Video – Expats, в Ню Йорк. Австралийската актриса се появи в зашеметяваща черна рокля без гръб на Versace, демонстрираща впечатляващо стегнатата ѝ фигура.
Дръзката рокля на холивудската звезда се отличаваше с висока цепка и подчертаваше стройния ѝ гръб и стегнатите ѝ коремни мускули. Никол избра облеклото ѝ да бъде в центъра на нейния външен вид, допълвайки го с непретенциозни, но елегантни диамантени обеци и изискан часовник.
В скорошно интервю актрисата, която е известна със своите 180 сантиметра височина, разкри, че от дете се е сблъсквала с трудности заради височината и за да може да се явява на прослушвания в началото на кариерата си, е трябвало да казва, че е по-ниска, отколкото е била в действителност.
“Казваха ми: “Няма да имаш кариера. Твърде висока си.” Преди ме питаха: “Как е въздухът там горе?” Сега пък просто ми казват: “По-висока си, отколкото си мислех”, издава Никол Кидман.
Актрисата споделя също, че официалните събития все още са предизвикателство за нея – всеки път. От една страна мъжете трябва да се съобразяват с височината на токчетата ѝ, а от друга това никога не им е лесно, защото обувките ѝ всеки път се оказват доста високи, пише Daily Mail.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Безопасно ли е кафето със сняг на Рийз Уидърспун

Снежната вълна се усети навсякъде в северното полукълбо, като на места се стигна и до бедствено положение. Не такава е ситуацията около дома на Рийз Уидърспун в Тенеси – тя реши да използва снега по доста интересен начин. 47-годишната актриса от “Професия блондинка” си приготви кафе напитка, като загреба с […]

Subscribe US Now