Може ли Арнолд Шварценер да прави шпагат на 75 г.

Ако на 20+ без проблем сме правили шпагат, то на 30+ нещата вече не са същите, защото с възрастта гъвкавостта ни се променя. И не всички над 50-годишна възраст, особено мъжете, които не тренират, могат да застанат в тази поза. Но това в никакъв случай не важи за Арнолд Шварценегер, който показа как се прави шпагат на 75-годишна възраст. Почти.
“Мобилността и гъвкавостта са толкова важни за мен!”, написа холивудската звезда в Instagram. Във видео, споделено от него, го виждаме да прави страхотен шпагат на кухненския плот. С пура в уста той накланя тялото си на ляво и на дясно, докосвайки пръстите на краката си. После изтегля напред, докосвайки плота.
И докато гледаме и се дивим на перфектния шпагат на 75-годишния актьор, стигаме до края на видеото, което пък ни показва, че чичо Арни просто мами.
В крайна сметка се оказва, че той стои прав пред плота, на който има добре напълнен панталон с маратонки. Така се създава илюзията, че той действително може да разтегне краката си до такава степен.
Видеото на Арнолд събра хиляди харесвания и стотици коментари, като феновете му оцениха закачката. “Ах. Както и да е, днес се чувствам много гъвкав”, споделя накрая бившия Мистър Олимпия, като допълва, че се гордее със себе си, отдалечавайки се от кухненския плот с панталоните.
С въпросния клип Шварценегер рекламира своя сайт, където дава съвети за изграждане на мускули и поддържане на форма. Отскоро бившият губернатор на Калифорния има свой подкаст, в който също говори за тренировъчните програми, които е следвал, да се превърне в Мистър Олимпия.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Да те замерят със секс играчка докато пееш

Феновете му са свикнали Lil Nas X да е провокативен и дори очакват това от него. 24-годишният рапър се прочу с оригиналните си песни и разкрепостена сексуалност, но явно и той има граници, които не бива да бъдат преминавани. По време на участието му на европейското издание на фестивала Lollapalooza […]

Subscribe US Now