Принцесата, която изглежда страхотно по бански и на 51

Принцеса Мери на Дания може да не е толкова популярна, колкото кралиците Рания и Летисия или пък Кейт Мидълтън, но не им отстъпва нито по визия, нито по стил. 51-годишната съпруга на принц Фредерик изглежда много по-млада и може да се похвали с поддържана фигура.
Поредното доказателство за това са снимките ѝ по бански от семейната ваканция в Ибиса, които бяха разпространени тези дни. На тях виждаме принцеса Мери в цял бански на датската марка Copenhagen Cartel.
Но това, което ни прави по-голямо впечатление, е колко добре изглежда принцесата, която е и майка на четири деца. Тя не разчита само на природните си дадености, а полага големи усилия, за да бъде стройна и да не се притеснява да се покаже по бански.
Принцеса Мери поддържа формата си с редовни тренировки, които включват разходки, джогинг и конна езда. Важно за нея е всеки ден да има достатъчно движение. Доверява се и на личния си треньор, който най-добре знае кое е ефективно за нея. Обича да практикува и тенис, и водни спортове със семейството си, припомня Daily Mail.
Разбира се, важно е не само движението, но и правилното хранене. Според източници, близки до нея, тя спазва “датска” диета – т.е. набляга на местните и свежи продукти, които са максимално изчистени. Акцент в нея е рибата, най-вече сьомга, както и висококачествените меса. 
Протеин си набавя и от разнообразни растителни алтернативи, каквито са бобовите култури, ядките и семената. Въглехидратите са сведени до минимум, а като междинни похапвания се препоръчват най-често горски плодове, които са богати на антиоксиданти. Консумират се и много зеленчуци, които имат доказани ползи за здравето.
Е, и принцеса Мери е човек, и тя обича да прегрешава с вкусна вечеря и чаша червено вино от време на време. Особено когато са на семейна ваканция на яхта или на някой слънчев остров. На на другия ден задължително ще изкупи греховете си с дълга разходка или няколко километра тичане. А резултатите от този баланс, който е намерила, са видими за всички.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Мария Игнатова пусна невероятно секси СНИМКИ 18+, намекна за бебе

Мария Игнатова не крие, че продължава да е на крилете на любовта, откакто се омъжи за Ивайло Нойзи Цветков. Двойката в момента е на романтична морска ваканция, но това, което показа тя, хвърли в ступор всички в мрежата. Красивата блондинка се пусна в много цветен бански и туника от плажа, […]

Subscribe US Now