Когато Селена Гомес си пада по Бела Хадид

Селена Гомес и The Weeknd излизаха в продължение на 10 месеца, малко след като се разбра за раздялата на изпълнителя с модела Бела Хадид.
Тогава двете момичета ту се следваха, ту спираха да се следват в Instagram и така се появиха слухове за враждата им заради The Weeknd. През 2019 г. ситуацията взе връх и Селена Гомес дори коментира, че се извинява за вредата, която е нанесла на Бела Хадид. “НЕ. Не трябваше да говоря, без да знам истината. Съжалявам”, пише тогава актрисата.
Сега всичко изглежда сякаш драмата е съвсем забравена. И то не просто забравена. Защото Селена Гомес тъкмо нарече Бела Хадид “момичето, по което си пада” в социалните си мрежи. В Instagram и TikTok актрисата сподели поредица от видеоклипове и снимки на стори, в които оценява красотата на модела.
В едно от видеата, които Селена Гомес сподели, Бела Хадид се представя с името си: “И така, моето име, моето име е Бела Хадид”, като към видеото е прикачен текстът: “Иска ми се да бях красива колкото Бела Хадид.”, а Селена казва: “Вместо това, това съм аз. Случайно ламинирах веждите си прекалено… казвам се Селена Гомез. Вижте! Дори не звучи секси.”
С тези постове в социалните си мрежи доста проличава, че Селена определено не таи лоши чувства към Бела Хадид, а дори напротив – харесва я и даже ѝ се възхищава. Дали обаче моделът може да каже същото за актрисата, няма как да знаем. Е, освен ако Бела сама не реши да ни просветли по въпроса, разбира се.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Азис показа СНИМКА на брат си, всички онемяха от вида му

Попфолк звездата Азис показа брат си. Звездата отдели цял час, за да отговаря на въпроси на свои последователи в мрежата. Един от тях беше, защо не показва сестра си. „Аз и брат си не показвам“, отговори изпълнителят. Това породи поредица от нови въпроси, на които певецът реши да даде яснота, като […]