Тежка загуба за семейството на Доналд Тръмп

Вчера, 13 ноември, на 86-годишна възраст, е починала Мариан Тръмп Бари, по-голямата сестра на Доналд Тръмп. Тя е била намерена в апартамента си в Ню Йорк около 4 часа сутринта, като според източници по нея няма следи от травма.
За Мариан Тръмп Бари знаем, че е работила първо в Окръжния съд за окръг Ню Джърси в САЩ, а след това и в Апелативния съд на САЩ за трети окръг съответно по времето на президентите Роналд Рейгън и Бил Клинтън. Припомняме, че съпругата на последния, Хилари Клинтън, се изправи срещу Доналд Тръмп в президентските избори през 2016 г.
Мариан Тръмп Бари се оттегли от поста си в Апелативния съд през 2019 г., докато тогава течеше разследване за предполагаеми измамни данъчни и финансови транзакции, извършени от нея и баща ѝ Фред Тръмп. Впоследствие обаче разследването беше прекратено.
Повече шум около Мариан Тръмп Бари се вдигна през 2020 г., когато изтече запис, на който се чуват острите ѝ критики към по-малкия ѝ брат Доналд Тръмп. Разговорите бяха пуснати от племенницата ѝ Мери Тръмп и по-късно се установи, че са от 2018 и 2019 г.
На записите сестрата на бившия президент го нарича човек без принципи и лъжец. “Доналд е жесток”, се чува също така да казва тя.
Наред с това тя твърди, че той не е взел сам приемните си изпити за Университета в Пенсилвания, като обаче така и не разкрива откъде има такава информация, пише People.
Смъртта на Мариан Тръмп Бари е поредна тежка загуба за семейството, след като през септември 1981 г. едва на 42-годишна възраст от инфаркт почива Фред Тръмп-младши, а през август 2020 г. на 71-годишна възраст си отива и Робърт Тръмп, най-малкият брат. Доналд Тръмп има и още една сестра – 81-годишната Елизабет Тръмп Грау.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Валерия и "Ергенът" Евгени шокираха всички: вече са...

Евгени Генчев и Валерия Георгиева, които станаха популярни покрай риалити формата “Ергенът”, май не само, че още са заедно, напук на слуховете, че всичко е било за пред камерата, но и предприеха нова, много важна крачка в отношенията си. Двамата вече живеят заедно и мнозина предполагат, че до Нова година […]