Маги Халваджиян призна: Имам вкъщи 12… ВИДЕО

Маги Халваджиян изненада много с едно скорошно признание, което вероятно не звучи толкова гръмко за тези, които го познават добре, с изключение на жена му Кремена. А за всички останали си е направо шокиращо.

Най-успешният роден продуцент е тотален телеманиак, но едва ли някой би предположил точно колко. Оказва се, че Маги има в дома си цели 12 телевизиора, а даже е искал да добави и още, но жена му Кремена е вдигнала знак STOP на мераците му.
Маги Халваджиян трепери от страх, движи с охрана 

“Гледам телевизия със същата страст, с която я правя. Вкъщи имам 12 телевизора. Щях да сложа един и в беседката, но Кремена щеше да ме ликвидира. Каза ми: Остави поне едно свободно кътче у дома!”, каза с усмивка Халваджиян в предаването на Деляна Маринова – Джуджи Healthy Lifestyle по Codehealthtv.
Маги Халваджиян взриви с тези думи за Кремена СНИМКА
Именитият арменец увери, че когато правиш нещо със страст, няма начин да не успееш. И се изуми от думите на Джуджи, която го нарече “известен мъж”. “Станах на 56, но и досега се възприемам като момче на 18. Трябва да осмисля факта, че съм “мъж”, пошегува се той./show.blitz.bg

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Code Health TV (@codehealthtv)

Източник: blitz.bg
Next Post

Тейлър Суифт е отново сама

Добре известен факт е, че на Тейлър Суифт не ѝ върви в любовта. Най-малкото защото има не една и две песни, в които тя откровено се подиграва на някои от бившите си партньори. Но през последните шест години изглеждаше, че изпълнителката най-сетне е намерила мъжа на живота си в лицето на Джо […]

Subscribe US Now