Теди Велинова и Гергана Гунчева лъснаха в сайт на бардаци в Австрия СНЙИМКИ 18+

Теди Велинова, Виктория Джумпарова и Гергана Гунчева днес се вихрят на съвсем различни поприща, като спортната журналистка Гунчева дори стана Мис България през 2004 г.

Софт порно клипът, който краси сайта на публичния дом е именно от времето, когато трите са си изкарвали хляба като моделки. В рекламата на сексклубовете те се разхождат по бельо заедно с други млади и засукани красавици, много от които носят ангелски крила. Гергана Гунчева се появява в 3-4 кадъра, по-засилено присъствие има Виктория Джумпарова, а Теди Велинова е най-запомнящото се лице от видеото, което се разпространява в няколко части в популярна интернет платформа за споделяне на видеосъдържание, пише “Уикенд”.

В клиповете бившата половинка на д-р Ангел Енчев се разхожда по сутиен и бикини заедно с Джумпарова. В други кадри Велинова наблюдава Джумпарова докато си общува с друга млада дама по бельо. Има и доста кадри, в които бившата половинка на пластичния хирург д-р Енчев се чекне върху статуя на кон, боядисана в златно, имитирайки езда. На главата си носи бяла каубойска шапка. Най-много близки планове във видеото има именно Теди.
Въпросният клип е разпространен преди 8 години, когато Велинова вече има връзка с пластичния доктор Енчев и кръстосва светските събития като уважавана госпожа. По това време тя дори му беше родила син, а малко по-късно ражда и дъщеря от доктора, с когото накрая се разделят.

Гергана Гунчева също има две деца от брака си със спортния журналист на Би Ти Ви Петър Бакърджиев. Първото е родено година след пускането на провокативните клипове, ползвани за реклама на австрийските публични домове. Двойката към днешна дата е разведена, а Бакърджиев вече се радва на дъщеря от друга своя връзка. Виктория Джумпарова също има две деца като по-голямото е родено през 2018 г.

Публичните домове, чиито адреси са посочени в сайта, са два – във Виена и Клагенфурт. Те функционират под обща шапка. Рекламират се не като сексклубове, а като нощни заведения, но ние открихме разказ на таен клиент от Канада, който споделя опит с проститутки, работещи там, конкретно в бардака във Виена. Той разказва за срещи с три момичета, всички са от Източна Европа. По думите му, ако не се ползват услугите на момичетата, час забавление в клуба излиза 150 евро, а с момичетата в стая – 400 евро на час. Часовникът се включва, когато клиентът и труженичката влязат в спалнята. Питиетата и вечерята влизат в цената. Въпросният клиент я намира за висока в сравнение с други подобни места, които е посещавал, но пък момичетата били по-елегантни и по-добре облечени. В общия салон те носели коктейлни рокли. На трима мъже се падали около 20 жени, които се разхождали в очакване да бъдат избрани. Имало зона за хранене, където момичетата сервирали храна и напитки, а когато клиентът избере някоя от тях, то го водело на горния етаж, където имало спални и душове с джакузи. Приемали се само пари в брой. Въпросният клиент разказва, че една сесия му излязла 500 евро, но това били цени отпреди няколко години./show.blitz.bg
 
 
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Румър Уилис - откровено за бременността и плановете за семейството си

За първи път дъщерята на Деми Мур и Брус Уилис, Румър, и гаджето ѝ Дерек Ричард споделиха, че ще стават родители през декември миналата година с пост в Instagram. Два месеца по-късно, точно на Свети Валентин, бъдещият татко изрази любовта си към Румър и ѝ благодари, че заедно са създали […]

Subscribe US Now