Андреа показа семейството си: За такава сплотеност си мечтаеше с Кобрата СНИМКИ

Фолк певицата Андреа просълзи мрежата с уникално пожелание към своята майка, която тези дни отпразнува своя рожден ден. 

Бившата половинка на Кубрат Пулев не говори често за семейството си, нито пък е показвала много снимки на своите родители, но този път го направи по несравним начин. 
“Честит рожден ден, мамо! Желая ти да бъдеш много здрава, щастлива и винаги да бъдеш себе си, а това значи силна, непоклатима и мъдра! Благодаря ти за всичко и най-вече за това,че винаги си до мен”, написа Андреа на официалната си страница във Фейсбук. 
 

Тя сподели няколко снимки, на които позира със своите родители и брат си, което доказва каква силна връзка има помежду им. Оказва се, че майка й и баща й са били на всеки неин рожден ден, дори на тези, които е празнувала в нощни клубове. Похвално е, че не ги изключва от празненствата с приятели и държи винаги на тяхното присъствие. 
Андреа винаги е мечтала за голямо и сплотено семейство, каквото не успя да направи с Кубрат Пулев. Сега е в търсене на правилния човек, на когото ще се отдаде и ще му роди поне две деца. 
Наскоро Андреа се оплака, че мениджърът на Меди съсипва бранша като пречи на изпълнителите да работят. Тя се оказа една от много засегнати певици, за които се сипят лъжи през управители и собственици на заведения, за да не я канят на участия. Все пак Андреа сподели график с предстоящи изяви и виждаме, че има поети ангажименти в няколко заведения в страната. Е, не може да се мери с бройката на актуалните имена, но все пак трябва да е доволна и на малкото./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Поредни неприятности в семейството на Бритни Спиърс

Бритни Спиърс сключи брак със Сам Асгари преди малко повече от година. До момента двамата не са споделяли дали общите им планове включват деца, но пък за сметка на това имат домашни любимци, за които полагат заедно грижи. През 2021 г. – времето, когато двамата все още просто се срещаха, […]