Поредни неприятности в семейството на Бритни Спиърс

Бритни Спиърс сключи брак със Сам Асгари преди малко повече от година. До момента двамата не са споделяли дали общите им планове включват деца, но пък за сметка на това имат домашни любимци, за които полагат заедно грижи.
През 2021 г. – времето, когато двамата все още просто се срещаха, певицата подари на любимия си куче от породата доберман с име Порша. Посланието бе, че животното винаги ще го “защитава от всеки с лоши намерения”.
Наскоро обаче инцидент помрачи семейната идилия. От TMZ съобщиха, че въпросното куче-пазач е избягало от дома си и обикаля безпризорно улиците на Лос Анджелис. И нещо повече – нападнало е и ухапало 71-годишен мъж, докато е карал колелото си.
Преди ден обаче самият Сам сподели, че доберманът е намерен и дори вече е вкъщи, със своите близки. Откриването му е станало със помощта на благотворителната организация Dog Days Search & Rescue, към която младият мъж изказа своята благодарност.
Пострадалият възрастен мъж пък, според Metro, в крайна сметка се оказва, че не е бил сериозно наранен от кучето. Семейството на Бритни не е подведено под отговорност, но им е забранено да пускат Порша без контрол.
Инцидентът се случва малко след като поп изпълнителката предупреди феновете да не нарушават личния ѝ живот и пространство. Причина за това се оказаха обажданията им в полицията – хората са били притеснени от липсата на каквито и да е нови публикации социалните профили на Бритни, с каквито те толкова са свикнали. Това доведе дори до пристигане на полиция в дома на певицата, на което Бритни реагира остро, заявявайки на феновете, че са отишли “твърде далеч”.
“Когато полицията дойде до дома ми, се почувствах ужасно. Напълно и безпричинно изтормозена, особено пък след като всичко това стигна до медиите, и за пореден път бях представена в лоша и несправедлива светлина”, каза тогава Бритни. “Надявам се в бъдеще обществото и феновете, на които толкова много държа, да уважават повече личния ми живот.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Алекс и Ева от "Ергенът 1" забиха звучен шамар на известен тиктокър ВИДЕО

Александра Гърдева и Ева Георгиева от първия сезон на риалити формата “Ергенът” се оказаха доста сприхави и способни на агресия към мъже, които им отправят неприлични предложения.  Репортер на БЛИЦ попадна на скандално видео, в което известният тиктокът Йоан-Петър се перчи пред двете риалити звезди, но накрая усети колко силни шамари […]