Голяма драма с Мирела от “Игри на волята” в Лондон ВИДЕО

В какво ли не се забърка Мирела от “Игри на волята” след излизането си от формата. Участието й още се помни от мнозина, които продължават да следят всяка нейна стъпка в мрежата, където наскоро тя се оплака от много неприятна ситуация, в която е попаднала.

От серия от сторита, които красивата танцьорка качи, става ясно, че тя два поредни пъти е изпускала влака си в Лондон, останала е без багаж и за капак  е умряла от студ. 
Мирела от “Игри на волята” се жалва, че не е правила секс от…
Подобен лош късмет наскоро имаше и Фейгин, която сподели как е изпуснала няколко поредни полета и по същия начин е останала без багажа си.
“На летището в Лондон съм и точно моя влак е cancelled и умирам от студ”, пише Мирела във видеото.

“Аз съм ходещ цирк. Това само на мен може да ми се случи”, казва риалити звездата, когато изпуска влака за втори път. А третия вече е успяла да хване и да се добере до крайната си дестинация – гостуване на Илиян Цветков, с когото станаха първи дружки в шоуто. Илиян е модел и живее от години във Великобритания.
Мирела от “Игри на волята” без свян си показа дупето за ЧНГ СНИМКА 18+
Преди да попадне в неприятната ситуация в Лондно пък, Мирела наскоро се оплака, че колата ѝ е била вдигната от паяк, а с нея – и връхната ѝ дреха./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Нова въпросителна около принцеса Шарлийн

В последните месеци гражданите на Монако най-после могат да си отдъхнат – любимата им принцеса е по-добре и редовно участва в официални събития. Кралското семейство изглежда обединено, а принц Алберт има вълнуващи планове за тази година. На този фон в Монте Карло през уикенда започна Международния фестивал на цирковото изкуство […]

Subscribe US Now