bTV изгуби и последната си “ракета-носител”

След присъдата, която шеф Андре Токев получи заради шофиране в нетрезво състояние, заради която лежа дори зад решетките, той бе реабилитиран от Нова тв.

Кулинарният гуру отново се завръща на екран рамо до рамо с колегите си от първите сезони на „Мастършеф” Виктор Ангелов и Петър Михалчев, но този път в “Хелс Китчън”.
Цвети от “Хелс Китчън” се оказа, че работи като…
Феновете на кулинарните формати са във възторг от идеята на Нова телевизия да събере на екран трима от големите в бранша – Андре Токев, Виктор Ангелов и Петър Михалчев.

Припомняме, че това стана ясно още преди два месеца, когато Михалчев публикува снимка от снимачния процес в „Кухнята на ада”. В сряда горещата новина бе потвърдена и от медията – кулинарните „тенори”, както ги нарекоха в NOVA, се завръщат заедно на екран, но не в „Мастършеф”, а в „Хелс Китчън”.
Те ще се изправят срещу 8 нови готвачи, които ще се борят за място във формата. По този начин NOVA събира най-големите кулинарни звезди в родния ефир – тримата от „Мастършеф” плюс колегата им шеф Иван Манчев, който раздава кулинарно правосъдие в „Черешката на тортата” и „Кошмари в кухнята”. По ирония на съдбата трима от четиримата стават популярни в конкурентната bTV, която обаче ги изпусна.

Тазгодишното издание на „Кухнята на ада” се различава от предишните, тъй като не само включи още шеф готвачи, освен основния водещ Виктор Ангелов, но е и доста по-забавна. Прави впечатление, че шеф Ангелов крещи все по-малко и все повече се смее и шегува, в действие е включен звезден отбор, който забавлява с чувство за хумор и интересни игри. Сега се дава шанс и на нови участници да влязат в играта в движение, пише “Уикенд”.
Така освен традиционната аудитория на предаването, пред екраните се събират и нови групи зрители. В bTV пък отдавна обявиха кастинг за нов сезон на „Мастършеф”, който обаче очевидно няма да види бял свят скоро. Медията все още не е наясно кого ще вкара в новото си жури, след като изгуби и Токев, и Михалчев. Тук е мястото да отбележим, че и последната им ракета-носител – Силвена Роу, също се увърта около Нова тв в последно време./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Секси почивката на Мирела от "Игри на волята" в Тайланд

Мирела Илиева може и да не успя да се добере до финала на последното издание на “Игри на волята”, но определено спечели симпатиите на зрителите. Доби и още по-голяма популярност в социалните мрежи. Именно там Мирела споделя снимки от своите преживявания, а от последните ѝ постове виждаме, че е посетила една […]