Чарлз продължава делото на майка си

Миналата седмица се оказа важна на новия крал на Великобритания. Чарлз направи първото си официално посещение в чужбина в ролята си на монарх, а отзивите от визитата му в Германия са изключително положителни.
Това обаче не му попречи веднага след завръщането си в родината да се заеме със символична, но много важна задача. Заедно с принц Уилям, 73-годишният Чарлз засади фиданка явор в градината на замъка Сандрингам.
С това му баща и син сложиха край на един сантиментален проект – засаждането на близо три милиона дървета в чест на Платинения юбилей на Елизабет Втора, който се честваше през лятото на 2022 г.
Проектът се наричаше Queen’s Green Canopy, като началото му беше сложено през октомври 2021 г. Тогава отново Чарлз, но в компанията на кралицата засади първото дърво -бук, на също толкова любимо място на Елизабет Втора – двореца Балморал.
В залесителната инициатива се включиха редица известни личности като Джуди Денч, Джоана Лъмли, сър Дейвид Атънбъроу, припомнят ни People.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Секси снимката на Алекс Раева по бански

Александра Раева обича да прекарва студените зими на топло и по всичко личи, че има пристрастия към райски кътчета на другия край на света. Виждали сме я да си изкарва страхотно на Малдивите, докато се гмурка в кристалните води на Индийския океан. Тази година Алекс Раева е избрала отново екзотична […]

Subscribe US Now