Джесика Симпсън – отново секси в прилепнал костюм

Джесика Симсън със сигурност има с какво да се гордее. Откакто през 2017 г. спря алкохола, тя изглежда и се чувства все по-добре. А семейството й я подкрепя и е винаги около нея.
43-годишната певица, превърнала се в моден дизайнер, за пореден път ни демонстрира забележителната си физика с нови снимки в Instagram. На тях Джесика е облечена в прилепнал черен гащеризон, като пищните й форми са останали в миналото.
Вместо това майката на три деца демонстрира съвършено изваяно тяло. А около нея отново са близките й. За тази публикация Симпсън позира с 11-годишната си дъщеря Макси Дрю, както и с по-малката си сестра Ашли Симсън, която също е певица.
Джесика Симпсън е омъжена за Ерик Джонсън, с когото са родители и на десетгодишния Ейс Нют и четиригодишната Бърди Мей. През ноември миналата година певицата получи наградата 2023 Footwear News Achievement Awards за постиженията с компанията й за обувки и аксесоари Jessica Simpson Collection.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Лъжата, за която Никол Кидман си призна

Подобно на други холивудски звезди, актьорската кариера на Никол Кидман също не е потръгнала по най-лесния начин. Така например и до ден днешен тя си спомня прослушването за мюзикъла “Ани”, на което се е провалила. В интервю за Radio Times Никол Кидман разказва, че по това време е била още дете, но […]

Subscribe US Now