Принцесите, които отказаха помощ на двореца

2024 г. не започна особено добре за британското кралско семейство. За пръв път в историята му двама от водещите активни личности се оказаха в болница по едно и също време. Крал Чарлз и Кейт Мидълтън вече са изписани и се възстановят у дома след претърпени операции, но ще им е необходимо известно време, докато се върнат към обичайните си задължения.
В тази ситуация и принц Уилям няма да присъства на редица заявени събития от съпричастност към съпругата си. А графиците на всички са запълнени и това определено е подходяща ситуация за останалите от семейството да получат своя звезден миг и да запълнят липсите. Но, оказва се, не всички имат подобни амбиции.
Още преди да застане начело на престола, крал Чарлз даде заявка да намали броя на работещите членове на кралското семейство, с което да стесни и разходите по тяхната издръжка. А с напускането на принц Хари и отлъчването на принц Андрю, съвсем не остана кой да поеме безкрайните ангажименти.
Беатрис и Йожени са единствените кръвно родени принцеси от своето поколения и би било добре да ги видим в тази своя роля, особено когато дворецът има огромна нужда от тях. Но двете сестри от години са избрали друг живот за себе си и семействата си.
И дори в извънредна ситуация като настоящата те не са съгласни да поемат част от кралските ангажименти и да дадат своя принос към короната. А, оказва се, няма и как някой да ги принуди, поясняват от She Knows.
На този етап, а изглежда и за в бъдеще, принцесите предпочитат да подкрепят своите роднини далеч от камерите и прожекторите и да запазят нормални семейно отношения. Техен приоритет също са съпрузите и децата им. А и двете имат успешни кариери, които също не могат да загърбят просто така.
Беатрис работи като вицепрезидент по партньорства и стратегия в технологичната компания Afiniti, докато Йожени е директор за художествена галерия на име Hauser & Wirth. И този техен избор отдавна е ясен и приет от крал Чарлз, затова надали той ще им се разсърди, че няма да ударят по едно рамо в настоящата ситуация.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Голямата изненада на Адел

Последният албум на Адел 30 излезе в края на 2021 г. За разлика от много други музиканти обаче, които тръгват на турне, за да промоутират новата си музика, тя въобще не тръгна да обикаля света. Вместо това 35-годишната певица съсредоточи усилията си върху подготовката на участията си като резидент изпълнител […]

Subscribe US Now