Нагла провокация разтърси Джина Иванова след концерта на “Ритон” ВИДЕО

Миналата седмица най-успешният роден дует “Ритон” вдигна зала 1 на НДК на крака с грандиозния си юбилеен концерт. След едно от изпълненията Катя и Здравко получиха цветя и благодариха от сцената на красива млада блондинка, която се оказа и автор на музиката на един от новите им хитове.

Става дума за талантливата Мартина Иванова, която освен, че има успешна кариера като певица, често и сама пише музиката към песните си. Тя е автор и на музиката към един от новите хитове на “Ритон” – “Случва се нещо”.

И както се казва, поговорката, че “крушата не пада по-далеч от дървото” намира своето потвърждение и в този случай, защото родители на Мартина са Джина Иванова от “Трамвай № 5” и основателят и китарист на група “Кукери” Иван Иванов. 
Световен блясък и трогателни изненади на юбилея на “Ритон” СНИМКИ
Тези дни Джина Иванова, която днес празнува своя рожден ден, се възмути искрено на негативен коментар, направен след концерта на “Ритон” по адрес на дъщеря й Мартина, а това, което тя описва в профила си в социалните мрежи, предизвика мигновено реакциите.

“Когато качвам постове, имам причина и някой ме е провокирал, за да напиша нещо, става дума за това, че сме известни, защото ни давали по телевизиите, за да ни дават по телевизиите, значи сме заслужили да ни дават и повода беше на концерта на дует “Ритон”, когато обявиха, че дъщеря ни е композитор на песента… и до мен чух… ние си мислехме, че само елитни музиканти пишат за тях! Това беше причината да покажа колко награди има дъщеря ми и е представила България по света! Тя е лице на китарите Кремона през последните години за България!”, пише с неприкрито вълнение Джина Иванова.
Коментарите под поста й са вече стотици и всички гравитират около идеята, че в Българя завистта никога не излиза във ваканция. Колкото до Мартина – тя е лауреат на много награди от национални и международни конкурси, а през 2005 г., по случай 24 май, е наградена и с Диплом от министъра на културата на България за високи творчески постижения./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Кое бебе носи името на кралицата

На 8 ноември, вторник, Ребел Уилсън изненада всички с новината, че е станала майка, след като дъщеричката ѝ е била родена от сурогатна майка. За емоцията и преживяването да държи бебето си за първи път актрисата споделя, че е било “поразително и вълнуващо”. “Любовта ми към нея просто прелива. Тя […]