Секси приключенията на Юлиан Костов и Мирела Илиева в Тайланд

Новината за присъединяването на Юлиан Костов към актьорския състав на “Белият лотос” зарадва всички тук в България, защото не всеки ден българин има възможността да участва в една от най-гледаните продукции на HBO.
Той ще замени Милош Бикович и от седмица вече е в Тайланд, където ще се проведат снимките на новия трети сезон. Юлиан Костов обаче е решил да съчетае работата с удоволствието и е взел със себе си своята половинка Мирела Илиева.
Разбираме това от профилите им в социалните мрежи, където споделят снимки от дейностите, които практикуват, когато актьорът не е на снимачната площадка.
Плажните забавления, разбира се, са задължителни.
Но те не са единственото занимание на Юлиан Костов и Мирела Илиева, защото двамата използват възможността, за да разгледат околностите и да се полюбуват на екзотичните гледки.
От профила на Илиева в Instagram пък получаваме и бърз поглед над мястото, в което двамата са настанени.
Е, със сигурност няма как да не им завиди човек, а и това не е първото им подобно екзотично пътуване.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Първата лесбийска сватба в английското кралско семейство

Кралското семейство на Великобритания отпразнува първата си лесбийска сватба, след като пра-правнучката на крал Джордж V се омъжи за своята австралийска приятелка на изпълнена със забавления церемония на открито в Нов Южен Уелс, Австралия. 39-годишната аристократка Елън Ласелс влезе в историята, като се омъжи за Шантел Макферсън, известна като “Чан”, […]

Subscribe US Now