Ирен Онтева отряза носа си за трети път

Топ манекенката от 90-те години Ирен Онтева се подложи на поредна ринопластика. Блондинката си отряза носа за трети път, но не е съвсем сигурно, че е за последен.

Тя не беше доволна от обонятелния си орган и го коригира доста преди тези операции да станат масови.
Бившата изгора на Ицо Стоте манекенки изкара няколко години с първата си ринопластика и се подложи на втора, правейки носа си още по-малък и тънък. От последните й снимки става ясно, че наскоро отново си е резнала носа, който вече е напът да изчезне, пише “Уикенд”. 

Манекенката, чиято кариера стартира в средата на миналия век е твърде суетна и често се разкрасява. Тя бе и една от първите, сложили силикон в бюста си, но през годините не е увеличавала размера на имплантите си. 48-годишната вече манекенка все още може да се похвали с изкусително тяло и дълги крака. Поддържа формата си със спорт и много внимава с какво се храни.
Тя разбира се няма и ден трудов стаж и цял живот е била обгрижвана от състоятелните мъже до нея и се е разхождала по модните подиуми. Припомняме, че пенсионираната моделка стана майка през 2005 г., когато на бял свят се появи синът й Кристиан, чийто баща е Христо Сираков, с когото Онтева се раздели малко по-късно.
Към днешна дата за благополучието й се грижи възрастен италианец./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Почина Матю Пери

Вчера, 28 октомври, в дома си в Лос Анджелис, почина звездата от сериала “Приятели”. 54-годишният Матю Пери е намерен безжизнен в джакузито си и като основна причина за смъртта му се посочва удавяне. Не са открити следи от насилие, както и наркотици, предават говорители на актьора и местните власти. Тепърва […]