Признанията на Ариана Гранде за филърите

Има някои известни личности, които говорят открито за козметичните процедури и операции, на които се подлагат, за да изглеждат по-красиви. Но повечето предпочитат да избягват тази тема.
До този момент Ариана Гранде бе от тези, които не обичаха да говорят открито за козметичните процедури, които използват. Но това се промени във видео за поредицата на Vogue – Beauty Secrets.
В рамките на видеото изпълнителката показва как се гримира и издава някои от своите тайни. Освен това обаче, Ариана Гранде за първи път признава, че си е инжектирала филъри в устните през годините, а също така и ботокс.
Но твърди, че е спряла да се разкрасява с тези козметични процедури през 2018 г., защото е започнала да ги чувства като прекалени. “Чувствах се сякаш се крия.”
Разчустваната Ариана Гранде признава също, че в миналото за нея красотата е била да скрие несъвършенствата си. “През годините използвах грима като маскировка или като нещо, зад което да се крия.”
Изпълнителката казва още, че крехката възраст, в която е пробила в шоубизнеса също е дала резултат. “Наистина е трудно да разбереш какво си струва да чуеш или не, но когато си на 17, не знаеш, че все още не знаеш това”, допълва тя, според InStyle.
В момента Ариана Гранде не е противник на козметичните процедури и дори не изключва факта в бъдеще да промени мнението си. 30-годишната изпълнителка дори шеговито допълва, че не изключва възможността след 10 години да си направи фейслифт.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Трудностите пред Мирела от "Игри на волята"

Мирела Илиева не съумя да спечели предното издание на “Игри на волята”, но пък успя да се превърне в един от най-запомнящите се му участници. Сега предаването за нея вече не е на дневен ред, но пък тя продължава усилено да се развива в танците и хореографията, които са нейна страст. […]

Subscribe US Now