Какви ги вършат Вергов и Стефания Колева? Той показа как двамата се… СНИМКИ

Докато в публичното пространство сагата с делото, заведено срещу него от колежката му Диана Димитрова се вихри с пълна сила, Юлиан Вергов предпочита да фокусира вниманието на последователите си към доста по-странични неща. Например, командировка със Стефания Колева!

Всъщност става въпрос за кадър от архива на свежия сериал “Тя и Той”, в който Вергов и Колева влизат в главните образи и разсмиват зрителите почти през цялото време. Явно Вергов се връща към тези моменти често, особено покрай главоболията с делото и обвинението за побой.
Дъщерята на Вергов направи шокиращо признание! СНИМКИ

Междувременно, подобно на Диана Димитрова, която наскоро показа, че черпи често вдъхновение от любимото си море, и Вергов си мечтае за същото. Поне така подсказва от скорошен пост в Инстаграм профила си.
Хванаха Юлиан Вергов с поредна издънка, ето какво направи в центъра на София
Вероятно така актьорът се откъсва от мрачните мисли покрай делото и обвиненията от Диана Димитрова за побой, които със сигурност му създават сериозни главоболия./show.blitz.bg 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Julian Vergov (@julianvergovofficial)

Източник: blitz.bg
Next Post

Григор Димитров на 32

Днес, 16 май, тенисистът Григор Димитров празнува своя рожден ден. Тази година може да не е най-силната му в професионален план, но ние помним моментите, в които ни е карал да се гордеем с него. А по повод личния му празник сме събрали най-интересните факти от живота му. Източник: blitz.bg

Subscribe US Now