Познахте ли кое е това малко момиченце? Днес е една от най-красивите жени в България СНИМКА

Познахте ли кое е това сладко момиченце? Днес е една от най-харесваните жени, която се появява на малкия екран. 

Дългокраката мацка публикува тази снимка от детските си години и за няколко минути събра хиляди лайкове и коментари. Някои веднага я разпознаха, докато на други им трябваше подсказка. 
Това е Натали Трифонова, която е родена във Велико Търново, но от малка живее в София. Потомка е на докторска фамилия, затова всички очаквали от нея да стане лекар. Завършва 133 СОУ “А. С. Пушкин”, а след това продължава образованието си в УНСС със специалност “Бизнес информатика”. В телевизията попада изненадващо, след кастинг.

Четири години е част от екипа на ТВ7. Започва като водеща на прогнозата за времето, а по-късно води две предавания. Първо “Градът”, а после и “Аз обичам новини” – шоу за музика, кино, изкуство и култура.

От bTV я забелязват и през 2016 г. я канят да заеме мястото на синоптичката Станислава Цалова, която по онова време била в отпуск по майчинство. От 2019 г. журналистката е сред водещите на авторските предавания “За града” и “Важното, казано на глас” в ефира на bTV Radio.

От прогнозите за времето прескача на по-сериозен терен – предаването за светски новини и шоубизнес COOLt и новото предаване за геймъри в ефира на телевизията – “Геймър”. Блондинката с дълги крака смята, че една жена привлича и впечатлява най-вече, когато е позитивна и весела, затова, каквото й да й се случва, се стреми да преминава с усмивка./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Мария и Рачков отново се събраха СНИМКИ

“Господари на ефира” събраха отново Мария Игнатова и Димитър Рачков, които показаха приятелско отношение един към друг. И най-вече завидно чувство за хумор, като не пропуснаха да се шегуват с общото си минало. Това се случи на партито по случай 20-ия рожден ден на “Господари на ефира”, на чието тържество […]

Subscribe US Now