Когато бившата ти те съди за 40 милиона

Един от най-стриймваните изпълнители в Spotify през последните три години, Bad Bunny, имаше дългогодишна приятелка, с която се разделят през 2016 г. Година по-късно те се събират за кратко, но след това романсът им приключва окончателно.
Всъщност той и Карлиз де ла Крус Ернандес се събират през 2011 г. Тогава работят в супермаркет, като в същото време Bad Bunny прави и музика.
Сега, години по-късно, става ясно, че вече бившата му приятелка Карлиз го съди за цели 40 милиона долара заради това, че е използвал нейна записана реплика в две от песните си без разрешение.
Карлиз де ла Крус Ернандес уточнява, че е записала фразата “Bad Bunny baby” на телефона си през 2015 г., когато Bad Bunny още не е бил известен и все още са били гаджета. Въпросната реплика се появява в песните Pa Ti от 2017 г. и Dos Mil 16 от 2022 г.
Адвокатите на Карлиз де ла Крус Ернандес твърдят, че дни преди последният албум на Bad Bunny Un Verano Sin Ti да излезе миналата година, негови представители са предложили да купят правата върху репликата за 2000 долара. Тя обаче отказва и в крайна сметка албумът е издаден, като е била включена и нейната реплика.
Според бившата приятелка на музиканта фразата ѝ е била използвана дори на негови концерти, което е “груба небрежност, недобросъвестност и, още по-лошо, посегателство върху нейния личен живот, морал и достойнство”.
Според правните документи ситуацията кара Карлиз да се чувства “притеснена, измъчена, уплашена, претоварена и разтревожена”. Уточнява се също така, че бившата на Bad Bunny дори е трябвало да търси психолози за консултации, пише BBC.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Страшен хейт заля Пам от "Ергенът"! Пухкавата дама се оказа...

“Ергенът” набира все по-голяма популярност сред зрителите, но в същото време и голям негативизъм се излиза върху цялото предаване и най-вече към участничките. Пухкавата Пам влезе с големи заявки и очакванията на всички бяха, че ще е най-симпатичното и сладко момиче сред стадото от напудрени и направени манекенки. Уви, май […]

Subscribe US Now