Певицата Татяна смая всички в “Сървайвър” със спортните си умения

Фолк звездата Татяна показа на всички зрители на “Сървайвър” колко е борбена и че няма нищо общо със стереотипите, които са известни за представителките на този жанр музика. В началото й трябваше малко време, за да опознае играта и да си повярва, че наистина може. 

Както се наблюдава в последните няколко игри, именно Татяна се представя най-добре от жените. Останалите от самото начало гледат на нея като най-голямо конкуренция, тъй като следяха нейните сторита на усърдните й тренировки преди старта на шоуто. 
Татяна не се поддаде на интригите на Божана и доказа на всички, че не е за подценяване. Готвачката се опита няколко пъти да я вкара в конфронтация, но Татяна за пореден път показа стил и класа, с което още повече ядоса Божана, която на острова се държи като “диво зверче”. 

Изпълнителката никога не е подозирала, че е толкова добра в баскетбола и че с лекота вкарва кошове. Със сигурност след края на “Сървайвър” ще продължи заниманията си с различни спортове, наред с усилените фитнес тренировки. 
Зрителите не пестят комплименти за любимката си, а Татяна определено намери още повече почитатели. Има и такива, които не харесват попфолк, но пък са силно впечатлени от нейното държание и стискат палци да стигне до финал.
Останалите от племето също й се кефят, тъй като им помага в игрите, в след това ги забавлява с песни на живо. /show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Шакира с предупреждение за новата приятелка на Жерар Пике

На Шакира наистина й се събра много през изминалата година. Раздялата й с Жерар Пике стана прекалено публична, баща й е сериозно болен, а за капак Испания продължава да я съди за укриване на данъци. На този фон колумбийката не просто не се отчая, но продължи да издава музика. Песента […]

Subscribe US Now