Ето го новия мъж на Андреа, показа се на нейно стори в Инстаграм ВИДЕО

Преди броени дни Андреа с половин уста призна, че има нов мъж в живота си. След скандалната раздяла с Кубрат Пулев тя за първи път говори за неговия заместник. 

А Андреа без да иска разкри кой е той. Тайният господин се появи на нейно стори в Инстаграм и истината лъсна. 
Съвсем наскоро Андреа пусна бомбата, че бившият й – боксьорът Кубрат Пулев, има извънбрачно дете на няколко месеца, но той все още не е коментирал нищо темата. 
През последните месеци Андреа не споделя много за личния си живот, а само пуска провокативни снимки една след друга, с които се опитва да грабне вниманието към себе си.
 

През уикенда чалга фурията отдели малко време да отговори на въпроси от последователите, а най-пикантното от всичко се каза фактът, че блондинката има човек до себе си и е много влюбена в него. При последните ѝ работни пътувания тя пусна снимки с огромни букети от рози. Явно вече знаем от кога са тези изненади.
Мъжът най-накрая е разкрит в стори от остров Крит, на което в отражението на очилата ѝ се вижда мъж, който първо се разхожда в хотелската ѝ стая, а след това стои на дивана до нея. Е, вече ни е ясно – наистина има мъж до Андреа, но за колко ли време ще успее да го скрие?/show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Камила Паркър - откровена, както никога досега

Малко преди 75-ия си рожден ден, който отбелязва на 17 юли, херцогинята на Корнуол се появавя за пръв път на корицата на Vogue. “Кой иска да е на 75, наистина, но не можем да направим нищо по въпроса. Такъв е животът”, споделя Камила Паркър.  Тя разговаря откровено с модното списание […]

Subscribe US Now