След 20 години Аврил Лавин най-накрая я получи

Можем ли да си представим, че са изминали цели 20 години от емблематичния албум на Аврил Лавин Let Go? Албум, който изстрелва канадската певица на върха с хитовите парчета “Complicated”, “Sk8er Boi” и “I’m With You”. Е, точно така е. Изпълнителката отбеляза паметния юбилей с вероятно най-голямото признание, което може да получи.
Аврил Лавин вече се нарежда сред знаменитостите, удостоени със звезда на Холивудската алея на славата.
Самата тя призна, че може да повярва, че това се случва.
Ексклузивно пред Fox News Digital, блондинката заяви, че никога не е предполагала, че ще получи тази чест, когато е започнала музикалната си кариера на 16-годишна възраст. Тя си спомня, че е посетила Алеята на славата за първи път, когато е била тийнейджърка, след като напуска гимназията, за да гони мечтата си да бъде певица.
Лавин показа своя снимка от незабравимото преживяване, облечена в същия суитшърт с качулка, с който я виждаме и сега по време на церемонията.
Канадката говори и за изпълнението си на 15-ото издание на ACM Honors, по време на което лично тя връчва награда на своя музикален идол Шаная Туейн. След което взима микрофона, за да изпее песента на кънтри иконата “No One Needs to Know”.
Аврил не крие възхищението си към Шаная и си припомня за невероятния момент да пее рамо до рамо с нея, когато е едва на 15 години. По думите ѝ това изпълнение ѝ дава силен тласък в кариерата.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ексклузивно! Ето каква е съдбата на "Шоуто на "Цитиридис”

Стана ясно каква съдба очаква “Шоуто на Цитиридис” по bTV, след като месеци наред в публичното пространство се тиражираха какви ли не слухове. Точката е сложена. Стартът на новия сезон на шоуто е в понеделник, когато отново ще има смешна дисекция на най-важните и забавни събития от последните месеци. Много смях […]