С кого излиза бившата съпруга на Кевин Костнър

След 18 години заедно бракът между Кевин Костнър и Кристин Баумгартнер остана в миналото. Разводът им беше финализиран през септември 2023 г., като двамата твърдят, че са в добри отношения въпреки неприятните факти, предшестващи раздялата им.
От няколко месеца се твърди, че 68-годишният актьор има връзка с певицата Джуъл. А преди няколко дни се появиха нови снимки на 49-годишната Кристин заедно с новата й половинка – банкерът Джош Конър.
Конър, който също е на 49, е бивш съсед на семейство Костнър, като двете семейства са поддържали връзка покрай приятелството на дъщерите си. Самият Джош е бил приятел на Кристин, като отношенията им явно са се развили впоследствие.
“Той е разведен и самотен баща, така че я разбира. И двамата обичат океана и да са на плажа – това е нещо, което прави Кристин щастлива”, казва източник на People. През юли миналата година Баумгартнър и Конър са на почивка в Хавай, където са изцяло на негови разноски.
С тях са и децата на Кристин от Кевин Костнър – Кейдън на 16, Хейс на 14 и Грейс на 13. През август същата година по време на изслушванията за развода тя твърди, че двамата с банкера са само приятели.
Последните общи снимки на Кристин Баумгартнер и Джош Конър са отпреди няколко дни. Тя го оставя пред дома му в Монтесито, след като отново са били заедно на Хавай за Коледа, твърдят Daily Mail.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Истинската причина за абдикацията на кралица Маргрете

Навръх нова година датската кралица Маргрете съобщи, че се оттегля от трона в полза на сина си след 52 години управление. На 14 януари пък официално тя престана да бъде държавен глава на страната, а Фредерик стана крал. Още в първите дни на 2024 г. последваха редица спекулации за това […]

Subscribe US Now