Блейк Лайвли откри най-щастливото място на света

Блейк Лайвли е вече почти на 35, но ни показва, че все още пази детското в себе си и знае как да се забавлява.
Всъщност рожденият ѝ ден наближава съвсем скоро (на 25 август) и явно тъкмо по този случай е решила вече да повдигне подобаващо настроението си. И едва ли има по-добър начин от това да прекарваш специалните си дни със семейство и то на най-щастливото място в света!
“Намерете ми по-щастливо място на света, на което да започна празненствата за рождения си ден по-рано. Ще почакам…”, пише Блейк закачливо като описание към снимките, които е качила в Instagram профила си.
И именно от тях разбираме кое е въпросното вдъхновяващо място. Това е Дисниленд в Калифорния, САЩ.
На кадрите виждаме, че там Блейк се забавлява заедно с Робин, по-голямата си сестра. Двете са застанали пред двореца на Спящата красавица, снимали са се с няколко принцеси на Дисни, разгледали са изложбата, посветена на Междузвездни войни, и са похапнали сладки изкушения.
Нямаше как да не ни направи впечатление обаче фактът, че на никоя от снимките не присъстват Райън Рейнолдс, съпругът на Блейк, или пък децата им. А би било повече от прекрасно за едно дете да се наслади на цял ден, прекаран в щуреене в Дисниленд.
Е, доста вероятно е двамата родители вече да са водили малките си наследници там, пък и за рождения си ден Блейк наистина заслужава да се отдаде на забавления където, както и с когото си поиска.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Защо Джона Хил ще се скрие от обществеността

Последната година е изпълнена с промени за Джона Хил. Той успя да отслабне, сгоди се, а преди около два месеца стана ясно, че се опитва да откаже цигарите. Определено е тръгнал по пътя на цялостната промяна на начина си на живот. Поредната стъпка от нея обаче няма да се хареса […]