Семейната снимка на Брус Уилис с двете му жени и петте му деца

С наближаването на коледните празници всички започваме да си правим планове как да прекарваме повече време със семейството. И холивудските звезди не са изключение. Този сезон те отново вече започват да ни показват как коледният дух малко по малко започва да ги завладява.
По време на празници най-много се замисляме за това колко ценно е семейството и как неговата подкрепа може да ни даде сила да преодолеем всякакви предизвикателства.
Не се и съмняваме, че именно близките на Брус Уилис продължават всеотдайно да го подкрепят и да му помагат в битката с афазията. Заболяването уврежда способността на човек да говори и заради това актьорът се оттегли от професията си. Новината семейството му обяви през март с изявление и пост в Instagram.
“Това е наистина предизвикателен момент за нашето семейство и ние сме толкова благодарни за вашата неспирна любов, състрадание и подкрепа”, бяха тогава думите на семейство Уилис.
Сега, повече от половин година по-късно, то още веднъж показва сплотеността си в нов пост в Instagram. Снимката е просто като за коледна картичка. Брус Уилис е заобиколен от бившата си съпруга Деми Мур и децата им Румър Уилис (34 г.), Скаут Уилис (31 г.) и Талула Уилис (28 г.), както и от настоящата си съпруга Ема Хеминг и двете им дъщери – Евелин (8 г.) и Мейбъл (10г.).
“Ние сме СЕМЕЙСТВО!! Влизаме в празнично настроение!” пише Деми Мур, която е качила семейния кадър пред украсената коледна елха в Instagram профила си. Ема Хеминг пък е споделила поста с пожелание за весели празници.
Други знаменитости също изглежда са се разчувствали от трогателната снимка и са коментирали с мили думи и пожелания за празниците, пише Е! News.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Какво забранява на децата си Гуинет Полтроу

Гуинет Полтроу обича да е пределно открита за живота си – от това какви кремове ползва през това на какви процедури се подлага до начина, по който възпитава децата си. В подкаста Ruthie”s Table 4 тя дава и някои подробности как точно го прави. Гуинет Полтроу разкрива, че е забранила […]

Subscribe US Now