Невероятната трансформация на един трансджендър кечист

През 2021 г. бившият WWE кечист Гейб Тъфт, преди познат със сценичното си име Тайлър Рекс, обяви, че вече е трансджендър жена. Сега, почти три години по-късно, Габи Тъфт разкрива повече за това как се чувства от началото на промяната си и как се е променил животът ѝ.
Тя споделя, че всяка сутрин се събужда щастлива и обгражда себе си и околните с неща, които я карат да се чувства щастлива и благодарна.
“Не очаквам някой някога да приеме моята промяна, да промени възгледите и мнението си за транссексуалната общност. Моята цел е да бъда напълно откровена за промяната си”, допълва 45-годишната Габи Тъфт.
Тя разкрива още, че изцяло е получила подкрепата на бившата си Присила Тъфт, с която остават “най-добри приятелки” след развода. Двете имат и 12-годишна дъщеря на име Миа. По думите на Габи Тъфт момичето е приело много зряло промяната ѝ.
“Тя от рано попита: “Как да те наричам?”, признава Габи. На дъщеря си е казала, че може да я нарича “татко”, “мамо” или по какъвто друг начин иска.
Сега Миа се обръща към Габи с “татко”, за което и двете са съгласни. “Мен не ме притеснява, защото нея я кара да се чувства комфортно”, искрена е Габи Тъфт.
Не ѝ е чуждо обаче да получава осъдителни коментари, и то от съвсем непознати, пише E! News. Въпреки това чуждото мнение не я притеснява и тя просто продължава да влага енергията си в това да живее най-хубавия си и истински живот.
“Знам какво съм. Аз съм транс жена. Не съм родена жена. Имам големи ръце. Имам големи крака. Не мога да променя това и съм ок с това, защото обичам човека, който съм отвътре”, завършва Габи Тъфт.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Камелия призна всичко за бебето: Беше много голяма лична битка и...

Фолкзвездата Камелия, която показа бебето си на всички навръх светлия празник Великден, като истинско великденско чудо, едва сега реши да признае цялата истина за това как е станала майка. Нейната най-голяма мечта, за която блондинката се боли в продължение на цели 15 години, вече е факт, но всичко, през което […]

Subscribe US Now