Изкусителната Гери Стаменова от “Ергенът” с нова песен ВИДЕО

Две от най-темпераментните участнички в най-романтичното риалити “Ергенът” си партнират в “Ти не си за мен”, а песента е седмият студиен проект на Гери Стаменова, която освен певица, е още модел и актриса.

Безспорно най-запомнящото участие на Гери в тв ефир е това в най-романтичния формат на bTV. Освен като една от най-ярките участнички там, тя се изяви и като доста умна и начетена, след безапелационната победа над останалите претендентки за сърцето на Виктор в игра, в която дамите отговаряха на въпроси от обща култура и от областите литература, география и история на България.
Палавата Марта от “Ергенът” си пусна топлес СНИМКИ 18+

“Парчето е замислено и започнато преди заминаването ми за “Ергенът”, по време на участието ми там живях с Ева в една стая и я поканих да участва в мой проект. Когато се върнах в България довършихме работата по парчето и заснехме клипа. Песента няма конкретно послание или обвързаност с предаването, просто искаме да зарадваме нашите фенове с една различна песен, която съчетава поп и поп фолк музика”, споделя Гери, разкривайки процеса по създаване на “Ти не си за мен”.
Хванаха Гергана от “Ергенът” в много долна лъжа! Оказа се, че е… ВИДЕО
В парчето звучат и вокалите на поп фолк изпълнителя Наси, а във видеото Гергана танцува бели денс в специално създаден за нея костюм.

Във видеото участие взима и Елвира, едно от момичетата, които се надяваха Виктор да избере за спътница в живота, но отпадна на по-ранен етап от надпреварата за сърцето му.
“Първоначалната ми идея за клипа беше различна. Той трябваше да показва, как един обожател ме преследва вманиачено, но аз съм на женско парти. После прецених, че е по-добре да направим момичешки клип, в който няма конкретна история, а просто показва как се забавляваме с моите приятелки. Решихме да добавим секси женски бой с възглавници. Съвсем естествено символът на реалитито, в което участвам е ярко застъпен. Розата я има в много от сцените”, добавя още Гери.

Музиката на “Ти не си за мен” е дело на Яна Маринова (FGM), с която Гери работи и по текста заедно с Румен Борилов. Микс и мастърът са направени от Росен Стоев, а аранжимента е поверен на Йоан Николаев. За грима се е погрижила Бени Янакиева, а косите са дело на Ники Пергамов. Видеото е заснето от Electricity production и Борил Петров, а в естествен декор на женското парти се превръща президентският апартамент на хотел “Маринела”./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Няма да познаете жената на Борис Солтарийски без грим СНИМКА

Жената на Борис Солтарийски отново събра погледите, но този път не с поредната скъпа дрешка или придобивка, а заради малкото количество грим по лицето си, което в днешно време си направо новина, предвид тенденциите. Оказва се, че и без тежък макиаж или редица филтри, Аделина Солтарийска е не по-малко красива. […]

Subscribe US Now